X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article CiU - Agost/Setembre 2018


  • Fa un parell de mesos que algun partit polític ja va entrar en campanya electoral. I ho va fer endegant un atac directe contra l'alcalde.

    S'han escoltat gravacions, llegit notícies i sentit molts rumors. També, que es duria a terme una moció de censura, la qual, per primer cop a la democràcia, no suposaria un canvi de color polític al Govern, fet força estrany. Ara corre que cal posar un alcalde «constitucionalista». Ves a saber què vol dir, què pretenen i a què juguen alguns que van d'independentistes.

    I alguns insisteixen, de forma persistent, que el PDeCAT cessi l'alcalde.

    El partit, al Consell Comarcal, en ser un òrgan de més component polític que l'Alcaldia —ja que no existeix elecció per votació directa dels vilatans i vilatanes, sinó atenent les proporcions de vots als municipis—, ja va prendre decisions.

    I el partit, a nivell local, les prendrà un cop disposi d'informacions cabdals com obtenir la gravació original per contrastar-ne l'autenticitat, saber qui grava de forma il·legal treballadors i polítics i per què s'ha «reservat» durant set anys la gravació. Sembla que a ningú l'interessi aquest fet.

    Durant l'estiu tothom podrà treure les seves conclusions.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.08.2018

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^