X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article ERC - Agost/Setembre 2018


  • Aquest ajuntament presumeix de «transparent»; per això ERC sempre ens assabentem de les notícies per la premsa. El que és cert és que tothom ha escoltat la conversa gravada on es parla d'irregularitats molt greus comeses per l'alcalde. Cap dels actors que surten a la gravació ha desmentit res, només s'ha dit que membres del Govern han fet una conxorxa contra l'alcalde, sense aportar-ne cap prova.

    I com s'explica que si l'alcalde sospita d'algun membre del seu govern no el cessi immediatament? O, per què els membres al·ludits o al·ludides (perquè no es diuen noms!) no abandonen l'alcalde i se'n van al grup mixt sense renunciar a l'acta de regidors? Aquí, això no passa.

    Al nostre alcalde, aquest «affaire» li ha costat la presidència del CCM, però i Sant Vicenç?

    Sant Vicenç no es pot empassar els problemes interns d'un partit polític ni suposades conxorxes: els polítics hem de donar exemple i estar a l'altura; el poble espera això de nosaltres, no podem tolerar aquestes irregularitats, i menys si fan perillar la governabilitat del nostre poble amb un equip de govern i un alcalde amb fortes discrepàncies internes.

    Davant això, ERC actuarem amb responsabilitat i contundència.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.08.2018

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^