www.svmontalt.cat


  • Fa setmanes es va publicar en mitjans de comunicació una gravació d'àudio en què se sent l'alcalde, Sr. Miquel Àngel Martínez, i de la qual no surt ben parada la seva imatge. Es generen uns dubtes raonables sobre l'ètica i l'estètica institucional de l'actual alcalde. No ha donat l'explicació convincent que nosaltres esperàvem.

    Al marge de la vessant humana, de la qual ens sap greu la situació, existeix l'exemplaritat en els càrrecs públics que hem de defensar.

    Pensem que és un problema del PDCAT que ha de resoldre, tal com ja s'ha fet al Consell Comarcal del Maresme. Com han d'entendre els ciutadans que el mateix fet sigui suficientment greu per a fer dimitir ràpidament el Sr. Martínez de president del Consell Comarcal però no de l'Alcaldia de St. Vicenç, que és on sorgeix el problema?

    Por tanto, hemos pedido al señor alcalde que dé un paso al lado, dimita por el bien de la imagen de nuestro pueblo, facilite la gobernabilidad de nuestro ayuntamiento y pueda dedicarse a defender su honorabilidad.

    Llegado el caso, C's apoyará una moción de censura con un candidato constitucionalista centrado en hacer la mejor política para el municipio, trabajar en temas de ámbito local y con neutralidad institucional.

Publicat el 01.08.2018