Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article PSC - Agost/Setembre  2018


  • El PSC segueix treballant des d'una oposició responsable


    En el ple de juliol, tornem a demanar que s'actuï d'ofici als rials del municipi, atès que l'ACA no fa la seva feina, que és mantenir aquests espais. Tornem a fer una proposta per intensificar amb més efectius la neteja viària; creiem que es podria contractar una o dues persones dedicades al 100 % a la neteja de les zones més castigades de brutícia del litoral del nostre municipi: Montaltpark, Can Boada, Can Ripoll i el passeig marítim.

    Hem aprovat l'adjudicació dels serveis de recollida selectiva i transports de residus municipals, amb el compromís que es reposaran els contenidors de recollida de residus, atès que la majoria estan fets malbé. Hem tornat a demanar que es faci un pla de mobilitat específic per a la zona de litoral, ja que seguim amb l'ocupació d'espais de manera indiscriminada.

    De nou, sol·licitem una campanya de civisme per a la recollida de defecacions de gossos, atès que hi ha zones totalment infectades: és una falta de respecte pels ciutadans que són cívics. Hem de ser molt rigorosos i aplicar al 100% les ordenances municipals que regulen aquests actes incívics.

    Bon estiu per a tothom.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.08.2018

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^