Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article CiU - Octubre 2018

  • L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt compta amb un nou alcalde. Aquest fet s’ha produït com a resultat de la moció de censura presentada pels grups a l’oposició i votada favorablement per tots els regidors, inclosos els de CiU. Els fets que han sortit a la llum i que comprometen l’exalcalde són prou greus perquè deixi de presidir el consistori.

    Els cinc regidors de CiU hauríem preferit que la responsabilitat de govern hagués recaigut en algú de nosaltres, tal com vam demanar al Sr. Martínez, però ell ha impedit que fos així. Tampoc el PDeCAT ha fet cap moviment per resoldre aquesta situació.

    Davant aquest nou escenari, per responsabilitat política i per estimació al nostre poble, hem decidit continuar al capdavant de les nostres regidories fins al final de la legislatura amb un objectiu molt clar: que el poble i els seus veïns no pateixin les conseqüències d’aquesta nova situació.

    Som conscients que la decisió que hem pres no és fàcil i comporta disparitat d’opinions entre les persones que ens vau fer confiança en les passades eleccions. Però cal tenir molt present que aquesta situació l’ha creada una persona i, la mateixa persona, tenia la solució a les seves mans.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.10.2018

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^