X
Sessions participatives POUM
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article 9 SV - Octubre 2018


  • Tenim nou alcalde. Felicitem el Javier Sandoval i esperem poder col·laborar-hi tant com sigui possible en aquest nou projecte que tot just engega, amb il·lusions, ganes i novetats.

    Una de les novetats més importants de la nova composició del consistori és la creació d’un nou òrgan, anomenat Consell de Treball, que ha d’esdevenir l’espai on tots els regidors signants de l’acord de legislatura i tots els regidors del Govern treballem colze a colze per proposar idees, debatre-les i, si s’arriba a un acord final, tirar-les endavant perquè arribin a ser una realitat.

    El Consell de Treball es reunirà un cop a la setmana, amb un màxim de quatre cops al mes.

    Aquest nou òrgan és una aposta innovadora, sense cap referència anterior en altres ajuntaments però que esperem que arribi a ser un referent per a altres consistoris de com treballar conjuntament govern i oposició per un major consens en les decisions. El Consell serà flexible en la majoria dels seus aspectes, grau d’implicació, rol a l’equip, volum i naturalesa de les propostes, flexibilitat en les retribucions, flexibilitat en l’assistència…; en definitiva, un nou concepte que ha de ser el caldo de cultiu de les futures propostes a Sant Vicenç.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.10.2018

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^