X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article ERC - Octubre 2018


  • Tothom som l’1 d’octubre!

    El poble de Catalunya recordarà per sempre més l’1 d’octubre del 2017 com el dia en què molts catalans i catalanes vam dir «prou», vam dir «volem ser lliures i decidir el nostre futur». Aquest dia no marxarà mai més de la nostra memòria.

    L’1 d’octubre del 2017, el poble de Sant Vicenç de Montalt també va dir «prou», també va dir «volem votar, volem ser, volem país», en una mobilització popular sense precedents en el nostre municipi en defensa de la independència, en defensa de la República Catalana.

    Per tot això, ERC pensem que l’1 d’octubre és del poble i per al poble, i els polítics ho hem d’escoltar i hem d’aplicar les polítiques que se’ns demanen, sorgides del clam popular, un clam que l’1 d’octubre assoleix la màxima expressió.

    Per això critiquem que qualsevol grup polític es vulgui fer seu l’1 d’octubre per interessos purament estratègics i partidistes. Els polítics hem de seguir el mandat de l’1 d’octubre, defensar-lo i construir la República, perquè l’1 d’octubre és un fet, és la veu de la ciutadania, és la veu del nostre poble.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.10.2018

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^