www.svmontalt.cat


  • Des del 21 de setembre, el regidor del PSC, Javier Sandoval, és el nou alcalde del municipi en prosperar la moció de censura contra el fins aleshores alcalde, Miquel Àngel Martínez.

    Aquesta ha estat una decisió de dotze regidors/es, que, després d’arribar a un acord de governabilitat fins a les properes eleccions municipals, van entendre que en Javier era la millor opció per a liderar el Govern municipal.

    El PSC de SVM hi donem total suport i ens posem a disposició del nou executiu per seguir sumant pel municipi, des de la responsabilitat que representa aquesta alcaldia, que està oberta a tota la ciutadania.

    Treballarem, aquests nou mesos de mandat, amb el suport de tothom, de forma transversal i amb la implicació dels dotze regidors que han fet possible aquest relleu a l’Alcaldia.

    Sabem que estem en el punt de mira de la ciutadania, però també els hem de dir que nosaltres no tenim res a amagar; som gent amb les mans ben netes, que les ha posat sempre i les seguirà posant al servei del poble. Hi posarem dedicació i hores de feina per impulsar projectes per a Sant Vicenç, i ho farem amb generositat. Tots els anys en què el PSC ha estat al Govern del municipi així ha estat, i així seguirà sent.

Publicat el 01.10.2018