Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article PP - Octubre 2018


  • Després dels greus esdeveniments relacionats amb la CORRUPCIÓ que han sorgit en el nostre poble en els darrers mesos arran d’unes gravacions que incriminen l’exalcalde, Sr. Martínez, del partit sobiranista PDeCAT, tota l’oposició del consistori va engegar la maquinària d’una moció de censura i el 21 de setembre va ser destituït d’una manera APLASTANT, amb 12 vots a favor i tan sols 1 vot en contra (el seu propi vot), i es va nomenar alcalde el Sr. Sandoval, del partit unionista PSC.

    Aquest relleu era imprescindible i el temps ens donarà la raó, perquè ara Sant Vicenç de Montalt està en un estat patètic i deixat de la mà de Deu.

    No s’ha fet una bona gestió; el poble necessita millores i que no s’estalviïn recursos en àrees tan importants com Seguretat i Neteja dels Carrers, entre d’altres.

    Ara treballarem tots plegats de debò i farem la feina ben feta, amb transparència i humilitat, sense prepotència ni supèrbia com el Sr. Martínez.

    Farem Política Municipal: aquest és el compromís de l’oposició. No és cap novetat per al Partit Popular, és el que portem fent des de fa molt de temps, treballar pel poble i deixant de costat qualsevol política que no defensi la neutralitat institucional.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.10.2018

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^