Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article ERC - Novembre 2018


  • Ha passat poc més d’un mes des que s’ha creat el Consell de Treball, un nou òrgan en el qual participem tots els regidors i les regidores dels diferents grups municipals que componen el consistori.

    Aquest òrgan, innovador i excepcional en la forma d’operar les polítiques municipals, forma part dels acords sorgits de la moció de censura. Promogut per tots els grups, té diversos objectius: el primer és el treball conjunt i constructiu del Govern i l’oposició; el segon, sotmetre a diàleg i debat les propostes d’actuació tant dels grups del Govern com de l’oposició; el tercer, la presa de decisions consensuades per tothom democràticament; el quart, la transparència i informació als grups municipals de les actuacions de l’alcalde i el seu govern, i per últim, donar estabilitat política.

    ERC volem fer esment del funcionament que fins ara té el Consell de Treball per millorar la qualitat, seguretat i resolució de problemes dels nostres vilatans i vilatanes, i en poc temps s’han vist uns resultats que abans no hi eren.

    Lluny dels discursos i relats tendents al victimisme personal, ERC continuarà treballant pel poble i pels seus vilatans i vilatanes, sempre parlant amb tothom. Aquesta és la nostra responsabilitat.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.11.2018

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^