X
Sessions participatives POUM
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article PSC - Novembre  2018


  • No fa ni un mes que la nova alcaldia ha iniciat la seva marxa i ja podem constatar les execucions de les línies d’actuació que ens havíem proposat. S’està aconseguint una gestió basada en el consens, el treball en equip i la implicació de tots els grups i els treballadors de l’Ajuntament, amb la finalitat de millorar el dia a dia del poble. S’està obrint l’alcaldia a la ciutadania, amb un nou programa de ràdio obert a tothom en què l’alcalde dona
    compte de les decisions i, alhora, escolta les peticions dels ciutadans.

    D’altra banda, s’està aconseguint una millor i major participació i eficàcia en la resolució de problemes plantejats pel veïnat. S’ha aconseguit un increment de la seguretat ciutadana, constatable en una disminució de robatoris i una millor prevenció enfront dels actes vandàlics contra el mobiliari urbà i instal·lacions. També ha estat notable l’obstinació a aconseguir una millor neteja als carrers amb diverses actuacions: col·laboració amb entitats socials per a dur a terme tasques de neteja i manteniment.

    Estem satisfets per marcar l’objectiu clar d’una implicació, proximitat i diàleg com a valors essencials de la gestió pública.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.11.2018

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^