Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article CiU - Desembre 2018


  • Potser haureu llegit a la premsa que l’agrupació local del PDeCAT demana que se’ns expulsi del partit als cinc regidors que formem aquest grup municipal. I es basen en dos fets: la nostra participació en la moció de censura contra l’exalcalde i haver-nos apropiat dels diners que l’Ajuntament paga al PDeCAT local com a assignació a partit polític amb representació al consistori.

    Cap de les dues acusacions són veritat. Pel que fa a la primera, cal saber que la llei actual no permet que els regidors que formen part d’una candidatura presentin una moció de censura contra el seu cap de llista. I la segona tampoc és certa: només el president o el tresorer de l’agrupació local del partit estan autoritzats a canviar el número de compte corrent en el qual l’Ajuntament fa aquest ingrés.

    El nostre paper en tot aquest procés ha estat el de seguir les recomanacions de la Direcció Nacional del partit, que van ser aquestes dues: «No deixeu el poble en un desgovern; que el vostre poble i els seus veïns no es vegin perjudicats per aquesta situació», i «No feu manifestacions ni declaracions a la premsa». I això hem fet.

    Per convicció personal, continuarem al servei del nostre poble.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.12.2018

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^