X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article 9 SV - Desembre 2018


  • Ens tornem a presentar!

    Les persones que formem 9SV estem fermament convençudes que el projecte municipalista, transversal i plural que és 9SV continua sent vigent i necessari a Sant Vicenç.

    Aquesta convicció és la que ens dona l’empenta necessària per a continuar treballant en una manera de fer política local, sense dependre de les estructures i decisions jeràrquiques dels partits polítics «professionals» que en moltes ocasions anteposen les seves necessitats a les reals del poble.

    El moment d’excepcionalitat política que viu el país ens va fer replantejar-nos si continuava havent-hi espai polític per a un partit municipalista i local com 9SV; creiem que sí. Més que mai és necessari que hi hagi un partit que pensi i treballi per al nostre poble des del mateix poble i ho faci sense abandonar ni renunciar a cap de les reivindicacions que té Catalunya.

    L’experiència de l’equip que ha treballat al llarg d’aquestes dues legislatures, juntament amb la necessària incorporació de nous lideratges, ens fa encarar les properes eleccions del maig amb una il·lusió renovada, però també amb molta responsabilitat.

    Us anirem informant dels propers passos que anirem fent. Moltes gràcies per la vostra confiança!

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.12.2018

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^