Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article ERC - Desembre 2018


 • El 25 de novembre, Dia contra la Violència envers les Dones, ERC de SVM va voler celebrar-ho fent una festa amb espectacle infantil, globus i xocolatada amb melindros per als més petits del municipi i les seves famílies.

  Es va aprofitar per a llegir un manifest de rebuig contra qualsevol tipus de violència masclista i fer així un pas per a erradicar aquesta xacra.

  Esdeveniments com el d’aquest diumenge fomenten la cohesió social i la convivència dels nostres vilatans i vilatanes, un objectiu que la gent d’Esquerra sempre tenim entre els nostres valors i creences republicanes.

  ERC som un partit de tot@s per a tothom. Per tant, us convidem a fer vostre el nostre programa i que pugui recollir les vostres opinions per fer més gran el vostre projecte de poble i de país. Per aquest motiu, hem obert un procés participatiu per a fer el programa electoral per al maig del 2019.

  Fes-nos arribar les teves inquietuds i idees al correu electrònic santvicencdemontalt@esquerra.cat o un tweet a «SVM@EsquerraSVM», o també ens podeu visitar al nostre local, que properament obrirem al carrer Ginesta, núm. 49.

  L’EQUIP D’ESQUERRA DE SANT VICENÇ US DESITJA BON NADAL, BONES FESTES I UN PRÒSPER 2019.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.12.2018

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^