www.svmontalt.cat


  • Aquest mes de desembre hem celebrat el ple més important de l’any: l’aprovació del Pressupost 2019.

    El Pressupost és el document marc que fixa la línia d’actuació del Govern: els ingressos, les despeses, les inversions... Malauradament, encara estem subjectes a les lleis estatals, que no ens deixen plena llibertat en molts aspectes, sobretot pel que fa a despeses i a contractacions de personal. Però, malgrat tot, l’hem aprovat per «unanimitat». És la primera vegada que aquest fet es produeix en molts anys, i no és un fet menor: denota la voluntat d’entesa i de compromís de tot el consistori i, a la vegada, que fer política d’una altra manera és possible.

    Hi ha previstes inversions importants per a portar a terme aquest 2019: els carrers Major i Costa Daurada, la torre de guaita del parc dels Germans, el giratori del pas de la Xata, la coberta de l’ajuntament..., entre moltes altres.

    Un altre aspecte important que s’està treballant és la valoració dels Llocs de Treball. Aquest projecte ha de permetre la justa retribució del personal municipal. Fa anys que es va iniciar, però, per limitacions de la llei i per circumstàncies alienes a nosaltres cinc, mai s’ha pogut acabar.

    Bona Festa Major i bon any 2019!!!


Publicat el 02.01.2019