X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article 9 SV - Gener 2019


  • Els pressupostos de tots.


    Al darrer ple, del dia 13 de desembre, es van presentar els Pressupostos per a l’any 2019, als quals, des de 9SV, vam donar suport amb el nostre vot a favor. Podem dir que per primer cop des que vam entrar a l’Ajuntament fa vuit anys, el procés que s’ha seguit per a la seva elaboració ha estat amb la participació activa de totes les forces polítiques, tant del Govern com de l’oposició, i la seva aprovació ha estat per unanimitat, un fet que no s’havia produït en cap de les anteriors legislatures.
    Allò que durant tant de temps havíem reclamat que es portés a terme ha estat possible en aquest últim any de legislatura com a fruit del treball conjunt de tots/es els/les regidors/es del consistori en els Consells de Treball.

    Són aquests uns pressupostos força equilibrats en les seves inversions, destinant partides als dos nuclis principals del poble i posant especial interès en la seguretat i en el manteniment de la nostra vila, uns bons pressupostos per a aquest any nou que és a punt de començar i que desitgem que us arribi carregat de tots aquells somnis anhelats.

    Feliç 2019.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.01.2019

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^