X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article ERC - Gener 2019


  • «Ara, des de la presó, no us puc demostrar aquest amor tant com voldria i tant com, sens dubte, mereixeu. Però aquesta mancança, aquest buit, l’ompliran de forma desbordant una infinitat de mares i pares, de bones persones d’arreu que, conscients de la veritat, us tindran presents en les seves oracions, els seus pensaments, les seves salutacions, els seus gestos i les seves accions».

    Oriol Junqueras

    Presó d’Estremera, 7 de desembre del 2017

    Ara fa un any d’aquest escrit, i les coses no han canviat: continuem tenint els nostres a la presó i a l’exili, víctimes d’una interpretació perversa i segada del sentit de la Democràcia, víctimes de la repressió i la injustícia d’un Estat espanyol que no escolta més que els seus arguments.
    Però no hem de defallir; seguirem tossuts i alçats pacíficament en defensa dels nostres drets com a poble, perquè només els catalans podem parlar i ho fem a les urnes com tantes vegades hem demostrat en els darrers anys.
    Un any més, no ens queda més que pregar que l’any que ve sigui un any més just, que els nostres tornin a casa, amb les seves famílies i amics.

    L’equip d’Esquerra Republicana us desitja un bon Nadal i que l’any 2019 sigui un any mésjust per a tothom.



OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.01.2019

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^