X
Programa Forma't 2023
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Any 2018
Acords Junta de Govern Local del dia 13 de setembre de 2018

 • El passat dijous 13 de setembre es va celebrar una sessió de la Junta de Govern Local a l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt on van assistir tots els membres del govern menys el Sr. Miquel Àngel Martínez Camarasa, regidor no adscrit. 

  Durant la sessió es va arribar als següents acords:

  • Sol·licitud bestreta a reintegrar de la paga extraordinària de nadal 2018 de b.a.q. Aprovat per unanimitat.
  • Assumptes  de tràmit:
   • Primera addenda del conveni de col·laboració entre la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d’Ensenyament i l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, per al projecte fil d'Ariadna II en el marc de les mesures específiques d’atenció educativa a la diversitat de l’alumnat d’educació secundària del municipi en el marc dels programes de diversificació curricular. Aprovat per unanimitat.

  Durant la sessió també es va aprovar per unanimitat l’acta de Junta de Govern Local celebrada el 6 de setembre de 2018 i es va donar compte de la relació d'anuncis i edictes oficials publicats des de la darrera sessió.

  En l’apartat de precs i preguntes es va aprovar per unanimitat desestimar la sol·licitud de N.S.T. per obtenir beneficis que tenen les persones empadronades.OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 14.09.2018

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^