Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article ERC - Febrer 2019


  • Des de fa temps, a la torre de guaita del parc del Germans onejava una estelada que, en ferse malbé, s’hauria d’haver substituït. La sorpresa de la majoria dels regidors ha estat que on hi havia estelades, com qui no fa res, s’han posat senyeres sense cap explicació ni motiu per part de l’alcalde i el seu equip de govern.

    El Sr. Alcalde, en el seu moment, es va comprometre a no posar, canviar ni treure cap bandera que hi hagués al municipi; és a dir, que es restituirien les que calgués per desgast d’ús, però que no es modificarien.

    Ens consta que s’ha parlat diverses vegades amb l’alcalde sobre el canvi de la bandera de la torre de guaita i s’ha demanat la clau de la torre per tal que s’hi posi l’estelada, unes converses sense resultat que ERC no pot admetre, atès que no es demana res més del que ja estigués acordat prèviament.

    És evident que estem parlant d’un tema d’emocions i sentiments, i que cadascú té els seus, però no ens volem sentir enganyats davant la negativa de l’alcalde o de l’equip de govern. Volem que es restitueixi l’estelada a la torre, com sempre ha estat, i si hem de prendre decisions en aquest tema ho farem donant suport a totes les mocions que vagin en aquest sentit.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.02.2019

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^