X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article PSC - Març 2019

  • Volem destacar un dels principals aspectes de millora d’aquesta nova etapa al nostre poble: la política de proximitat. L’Ajuntament és l’administració més propera a la ciutadania, i molts veïns i veïnes s’hi adrecen per formular les seves demandes.

    L’alcalde, Javier Sandoval, està realitzant una intensa tasca de proximitat per atendre tothom, atenent personalment les demandes que rep l’Ajuntament, presencialment, telefònicament o a través de les xarxes socials. La proximitat implica trobar-se, parlar i escoltar la gent, haver de conèixer el que passa, ser capaç de tenir en compte les sensibilitats, dialogant i posant les persones per damunt de les ideologies.

    En definitiva, proximitat vol dir posar les persones al centre de les prioritats: fer poble. Això també implica fomentar la participació en les decisions i sumar tots i totes per millorar el nostre municipi, dia a dia. Aquesta és la política local en què creiem i que volem que es segueixi fomentant.

    Creiem que el canvi a l’Ajuntament s’està notant en positiu, un canvi que funciona. Podeu posar-vos en contacte amb l’alcalde, Javier Sandoval, a través del correu —alcaldia@svmontalt.cat— o del seu telèfon directe, el 667 67 53 25.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.03.2019

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^