www.svmontalt.cat

  • Ens adrecem a vosaltres per darrera vegada abans de les eleccions municipals del proper mes de maig.

    Aquests darrers mesos hem confiat que la Direcció Nacional del partit revoqués la candidatura del Sr. Martínez, investigat per coacció i prevaricació, i no el deixés presentar com a candidat de Junts per Sant Vicenç. Recordem
    que del Consell Comarcal del Maresme el va fer dimitir de president pel mateix afer al mes de juny. Però no ha estat així. Esperàvem que la fundació del PDeCAT, en substitució de l’antiga Convergència Democràtica de Catalunya, servís per a eliminar tota ombra de corrupció dels seus càrrecs electes. Anàvem ben equivocats. La manera de fer i d’actuar no ha canviat.

    Acabem amb la satisfacció de la feina feta. Creiem, modestament, que amb el nostre treball, dedicació i compromís hem ajudat a millorar el poble, que mai deixarem d’estimar. Especialment durs han estat aquests darrers vuit mesos al capdavant de les regidories, durant els quals hem tingut un objectiu molt clar: no deixar el poble en un desgovern.

    L’Amadeu, la Ma. Lluïsa, l’Enric, la Gemma i en Robert mantindrem ferm el compromís amb Sant Vicenç i continuarem treballant i col·laborant en altres àmbits.



Publicat el 01.04.2019