X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article 9 SV - Abril 2019

  • El 15 de març l’Assemblea de 9SV va ratificar la proposta de l’executiva d’escollir candidata a l’alcaldia la Maria Villalta. Tothom que la coneix sap de les qualitats de la Maria per a encapçalar el projecte i que amb ella tindrem una alcaldessa que portarà seny, diàleg i conseqüència. Però per què ens presentem a les municipals?

    Per això, perquè es tracta d’eleccions municipals. Volem donar continuïtat al projecte que vam encetar el 2010, que durant dues legislatures ens ha donat presència a l’Ajuntament i que ens ha permès fer que la política local sigui més transparent.

    No seguim consignes, ni tenim l’aparell de cap partit amb molts recursos al darrere, i això té un cost: som poc visibles i difícils d’etiquetar. És per això que encetarem a les xarxes una sèrie d’articles breus per explicar qui som, què fem, què volem fer i per respondre a les qüestions que ens plantegeu.

    Volem fer d’aquest espai una mena d’«espai protegit» lliure d’insults i notícies falses, on debatre i intercanviar punts de vista. És la nostra manera de fer i esperem que us hi afegiu. Ni tots els polítics «són iguals» ni la política ha de passar per convertir tots els adversaris en enemics.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.04.2019

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^