X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article ERC - Abril 2019

  • Ens agradaria escoltar les vostres propostes sobre el comerç, medi ambient, igualtat d’oportunitats entre dones i homes, urbanisme, cultura, gent gran, joventut, habitatge, seguretat i altres temes, per poder crear el Programa Participatiu d’Esquerra Republicana, ric en diversitat d’opinions, i descobrir com voldríeu que fos el vostre poble.

    Com alguns ja sabreu, una primera trobada ha tingut lloc aquest passat 24 de març al parc de Can Boada, on hem començat a recollir algunes de les interessants idees i comentaris que ens heu proposat. De totes maneres, volem convidar-vos a les dues properes trobades, que tindran lloc els dissabtes 30 de març i 6 d’abril, de 12:00 a 13:30 h al parc dels Germans Gabrielistes i al parc del Patufet, respectivament.

    L’objectiu de crear aquest programa participatiu és clar i de gran importància: volem que us sentiu orgullosos de pertànyer a aquest municipi i considerar Sant Vicenç de Montalt el vostre poble.

    També ens podeu enviar els vostres suggeriments a santvicencdemontalt@esquerra.cat.

    Us necessitem a vosaltres i les vostres sinceres opinions com a veïns per a crear un Sant Vicenç cohesionat i dinàmic per a tothom.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.04.2019

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^