X
Fira Nadal 2023
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article PSC - Abril 2019

  • Valoració del mandat 2015-2019

    El dia 26 de maig tenim eleccions municipals, i els ciutadans i les ciutadanes de Sant Vicenç de Montalt estem cridats a les urnes per decidir el futur del nostre poble durant els pròxims anys.

    Per a poder prendre aquesta decisió, cal valorar els diferents projectes que es presentin, però també cal tenir en compte la feina feta durant els últims quatre anys. En aquest sentit, a l’Ajuntament hem viscut un mandat atípic, amb una moció de censura que es va produir després d’unes presumptes irregularitats comeses per l’anterior alcalde i que va donar lloc a un canvi a l’Alcaldia del municipi amb en Javier Sandoval.

    Els socialistes, abans des de l’oposició i ara des de l’Alcaldia, sempre hem treballat en positiu per fer realitat les millors propostes per als nostres veïns i veïnes. Durant aquests mesos, amb l’alcalde Sandoval, l’Ajuntament ha posat una marxa més en la seva intensitat de feina i els resultats són visibles als carrers i places del poble, i ho estem fent a través del diàleg i de la proximitat. Si en només vuit mesos a l’Alcaldia estem posant el poble al dia, què no es podria aconseguir a Sant Vicenç de Montalt amb una feina continuada durant els pròxims quatre anys?


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.04.2019

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^