X
Emergència per sequera
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
ANY 2019
Acords del Ple Municipal del dia 28 de febrer de 2019


 • • Podeu escoltar l'àudio del Ple Municipal en aquest  ENLLAÇ  El passat dijous dia 28 de febrer es va celebrar una nova sessió ordinària del Ple Municipal a l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt on van assistir tant els regidors de l’oposició com els del govern.

  Durant la sessió es va arribar als següents acords:

  Modificació puntual peri nucli històric referent a la correcció d'errades amb les alineacions illa 8 C/ Baix. Aprovat per unanimitat.
  Pla Local De Joventut 2019-2022.Aprovat per unanimitat.

  També es va procedir a la lectura per part de 9SV, ERC, PDCAT i s’afegeix l’alcalde i regidor del PSC del manifest anomenat Llibertat, Justícia i Democràcia.

  Fora de l’ordre del dia, se sotmet a votació la urgència del següent punt:

  Moció a favor de recuperar l’estelada del torreó del parc dels Germans Gabrielistes, del Casal de Cultura i a les entrades al municipi de Sant Vicenç de Montalt. S’aprova per unanimitat la urgència fora de l’ordre del dia.

  Tot seguit es debat i es procedeix a la votació de la Moció amb el següent resultat.

  En la primera votació es va produir un empat en la votació, ja que hi ha hagut 4 vots a favor de (2- 9 SV i 2 - ERC, 4 vots en contra del regidor de CiU, (1 - Christian Garralaga, 1- C’s, 1 - PSC i 1 – PP), i 5 abstencions dels regidors i regidores de CiU, senyors Amadeu Clofent, Robert Subiron i Enric Miralles i senyores, Ma. Lluïsa Grimal i Gemma Duran.

  En registrar-se un empat, es procedeix a una segona votació amb el següent resultat i es desestima per majoria simple amb 5 vots en contra ( 1 - CiU, 1 - C’s, 1- PSC, 1 - PP més el vot de qualitat de l’alcalde) i 4 vots a favor (2- 9 SV i 2- ERC) i 5 abstencions dels regidors i regidores de CiU, senyors Amadeu Clofent, Robert Subiron i Enric Miralles i senyores, Ma. Lluïsa Grimal i Gemma Duran.

  Durant la sessió també es va aprovar per unanimitat de tots els assistents l’acta del Ple ordinari celebrat el 19 de gener de 2019, i es va donar compte de la relació d'anuncis i edictes oficials publicats des de la darrera sessió plenària.

  El Ple es va tancar amb el punt de precs i preguntes que podeu escoltar a l’àudio de la sessió.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 06.03.2019

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^