Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
ANY 2021
El Ple aprova una aportació  extraordinària de romanent de 2 M€
  • El plenari aprova una partida extraordinària de 2 M€ que es destinaran a donar resposta a les prioritats generades per la COVID-19; a fomentar l’obra pública i la millora urbana; a garantir la seguretat, i a donar un impuls al turisme, el comerç i l’ocupació. 

    El Ple d’abril, celebrat telemàticament el passat dia 29, va aprovar una aportació extraordinària de 2.060.659,02 €, que s’afegeixen des dels romanents pressupostaris a l’actual Pressupost General de 9 milions €. 

    L’alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Víctor Llasera, ha mostrat la seva satisfacció per “l’aportació més gran que s’ha fet mai en aquest Ajuntament. Hi ha molta responsabilitat política i és un orgull destinar 2 M€ a treballar per la ciutadania”. 

    Per a Llasera s’han donat els condicionants claus per a que això sigui possible: “Estem davant d’una oportunitat única, l’Ajuntament té una situació econòmica molt bona, i no es pot deixar escapar l’oportunitat de poder destinar l’estalvi a inversions necessàries". També ha remarcat: "que aquestes inversions no comportaran un increment de les despeses en els propers anys, fins i tot, en alguns casos, suposarà un estalvi”.

    Aquest punt de la Modificació de Crèdit 3/2021 es va aprovar per majoria absoluta amb els vots favorables de JUNTS (3), Primàries (1), ERC (1), 9 SV (1), la CUP (1) i el regidor no adscrit Cristian Garralaga; les abstencions de Cs (1) i els regidors no adscrits Miquel Àngel Martínez i Robert Subirón, i els vots en contra del PSC (1) i el regidor no adscrit Francesc Guillem.

    Altres punts del Ple

    • Acceptació gratuïta d’un terreny de S.A.I.C.A., ubicat a la rotonda de Can Muntaner, a favor de l’Ajuntament: aprovat per unanimitat.
    • Modificació de la delegació de funcions en la Diputació de Barcelona: aprovat per unanimitat.
    • Resolució del recurs de reposició interposat per la Societat HOLSET S.A., contra l’acord adoptat pel Ple de l’Ajuntament en data 28 de gener de 2021: aprovat per majoria absoluta amb els vots favorables de JUNTS (3), Primàries (1), ERC (1), 9 SV (1), la CUP (1) i el regidor no adscrit Crisian Garralaga; l'abstenció del regidors no adscrit Robert Subirón, i els vots en contra del PSC (1), Cs (1) i els regidors no adscrits Francesc Guillem i Miquel Àngel Martínez.

    Durant la sessió també es va aprovar per unanimitat dels assistents l’acta del Ple ordinari celebrat el 25 de març de 2021, i es va donar compte dels següents assumptes:

    • Relació d'anuncis i edictes oficials publicats des de la darrera sessió plenària.
    • Decrets d'aprovació de modificació de crèdit 1 i 2/2021.

    El Ple es va tancar amb el punt de precs i preguntes.

    La sessió es va emetre en directe per Ràdio Santvi i, ja teniu disponible l’àudio íntegre del ple i, com es fa habitualment, també es penjarà l’acta a l'apartat de Transparència del web municipal.

     



OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^