www.svmontalt.cat
  • Estimats lectors, sembla que la campanya electoral per a les municipals del 2023 ja ha començat. Tinguem paciència perquè això anirà per a llarg.

    La desinformació comença a circular amb la clara intenció d'intoxicar i de manipular les emocions i les opinions dels vilatans i les vilatanes, amb falsedats i manifestacions totalment fora de context.

    Dir que hi ha dos milions d’euros menysd’estalvi és mentir conscientment. Dir que no sabem si l'1 de gener sortirà aigua de l’aixeta és fer demagògia pura. Dir que apugem l’impost de la plusvàlua de quinze punts sense contextualitzar-ho és manipular la informació.

    Entenem que governar sigui l’objectiu d’algú, però quin desgast innecessari haver de sostenir durant tants mesos un relat que no s’aguanta dret! Fa mandra només de pensar-hi...

    Fer una política constructiva des de l’oposició és tan fàcil com convèncer l’electorat sense la necessitat de mentir. Tenir habilitats, treballar de manera honesta i no tractar les persones com a caps de fava són qualitats que segurament ajuden a acomplir l’objectiu.

Publicat el 07.01.2022