X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article ERC - Gener
  • Acabades les festes de Nadal, comencem el 2022 encarant l’organització de la Festa Major d’Hivern, de manera totalment presencial. Haurem d’estar pendents de les restriccions vigents en les dates senyalades per saber què podem fer i què no.

    Ara mateix tenim moltes ganes de festa major, després de suspendre’n tots els actes al gener del 2021, però la realitat és que som enmig d’una pandèmia mundial, i encara en queda per a dies.

    Hem programat actes des del dijous dia 20 fins al diumenge 30 de gener, en què els Xurribikers organitzen la popular cursa.

    Descartats els concerts que animen a aixecar-se de la cadira, tindrem totes les activitats al teatre del centre cívic, on el control d’accessos està garantit. Per als més joves proposem l’espai de la Pista Annexa, amb artistes locals de la seva edat per a la nit del divendres, i per als més petits, al mateix espai, activitats de lleure per al dissabte, el diumenge i el dilluns (dia festiu al poble).

    La política municipal té sorpreses, com la de l’últim ple extraordinari que van demanar regidors de l’oposició i en el qual no es va prendre cap decisió i només es van debatre temes ja aprovats i debatuts anteriorment. Realment era necessari?

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.01.2022

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^