Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article 9 Sant Vicenç - Gener
  • Estrenem any, el tercer en pandèmia, i aprofitem per a desitjar-vos que sigui millor que el que acabem de tancar. Segur que el petit parèntesi de les Festes haurà ajudat una mica, però no les hem pogut viure amb la sensació d’alliberament i d’optimisme que esperàvem.

    La pandèmia és, com ja hem après, imprevisible. Així les coses, caldria fer l’esforç de no afegir més confusió en l’espai públic. Intentar generar desconfiança a base de mentides i obvietats només dona la mesura de la fragilitat d’alguns arguments. A falta de raons de pes, només cal inventar algun greuge, algun retret, publicar-lo a les xarxes i ja està servida la polèmica.

    Demanar la dimissió d’un regidor, com va passar al darrer ple, perquè no fa la política que convé a l’oposició és una mica ridícul. És prou evident que no passarà mai. Per això hi ha govern i oposició, perquè els punts de vista i les decisions polítiques d’uns i altres no coincideixen; en aquest cas, en un tema tan sensible com el del subministrament d’aigua.

    Per això es fan eleccions cada quatre anys, i no és cap escàndol que hi pugui haver diferents maneres d’intentar la millora del servei; al contrari: és positiu, és un valor; se’n diu democràcia.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.01.2022

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^