Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article CUP - Gener
  • D’ençà que vam entrar, el 2019, que pressionem perquè l’aigua torni a mans públiques. No és just que una empresa privada es lucri d’un bé de primera necessitat. Després de més de dos anys, hem aconseguit fer tots els tràmits per a delegar-ne les competències a l’empresa pública CONGIAC. Aquesta modalitat, a més, ens permet revocar-ho quan vulguem i no haver d’estar subjectes a una licitació, com la que es va fer el 1997 per 20 anys i que després es va prorrogar quatre anys més.

    Volem destacar també que Agbar ha endarrerit el procés sis mesos i ha dilatat així el lliurament d’informació. Tot aquest procés ha fet que calgués passar el tema per diversos plens ordinaris i comissions de medi ambient, però sembla ser que l’oposició no en tenia informació i volia un ple extraordinari perquè s’hi tornés a explicar. Addicionalment, algun dels regidors va fins i tot intentar crear dubtes a la població. Que quedi
    clar: el preu de l’aigua es manté i el personal que ho desitgi podrà ser subrogat.

    Sobre la pregunta de l’exalcalde de per què no hi ha pla director, potser estaria bé que un dia ens expliqui per què mentre va ser alcalde no va aconseguir que l’empresa que ha estat des de la dècada dels anys 70 en fes un.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.01.2022

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^