X
Ajuts per pagar el lloguer per a persones de 35 anys o menys
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
ANY 2019
Acords Junta de Govern Local del dia 4 d'abril de 2019
 •  

  El passat dijous 4 d’abril es va celebrar una sessió de la Junta de Govern Local a l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt on van assistir tots els membres del govern.

  Durant la sessió es va arribar als següents acords:

  ·         Aprovació de les bases per la convocatòria de  Plans d’ Ocupació 2019-2020. Aprovat per unanimitat.

  ·         Aprovació del Conveni amb el C.F. Sant Vicentí per a la regulació de l’utilització del camp de futbol.  Aprovat per unanimitat.

  ·         Aprovació de l’acord sobre el complement de la prestació per IT per malaltia i modificació de l’article 37.7. Aprovat per unanimitat traslladar aquest punt al Ple per a la seva aprovació.

  ·         Aprovació de la subvenció extraordinària pel C.F. Sant Vicentí en motiu campus Índia 2019. Aprovat per unanimitat traslladar aquest punt al Ple per a la seva aprovació.

  ·         Aprovació de la designació del nom del camp de futbol municipal. Aprovat per unanimitat traslladar aquest punt al Ple per a la seva aprovació.

  ·         Aprovació de la creació de la comissió informativa del seguiment dels equipaments municipals i infraestructures públiques. Aprovat per unanimitat traslladar aquest punt al Ple per a la seva aprovació.

  ·         Aprovació del Pla Local de Seguretat del municipi. Aprovat per unanimitat traslladar aquest punt al Ple per a la seva aprovació.

  ·         Assumptes de tràmit:

  Aprovació del Conveni entre l’Ajuntament de Sant Vicenç i el C.F. Santvicentí per establir la concessió subvenció extraordinària. Aprovat per unanimitat traslladar aquest punt al Ple per la seva aprovació.
  Durant la sessió també es va aprovar per unanimitat les actes de Junta de Govern Local celebrada el 21 març de 2019 i es va donar compte de la relació d'anuncis i edictes oficials publicats des de la darrera sessió. 

  Tanmateix, no va haver-hi precs ni preguntes
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.04.2019

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^