X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
ANY 2021
Acords Junta de Govern Local del dia 6 d´octubre de 2021
  • El passat dimecres 6 d’octubre es va celebrar una sessió de la Junta de Govern Local a l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt on van assistir tots els membres del govern.

    Durant la sessió es va arribar als següents acords:

    ·         Aprovació de l’esmena de l’aprovació del rescat del dret funerari del nínxol núm. 9 del cementiri municipal. Aprovació per unanimitat, traslladar aquest punt al Ple per a la seva aprovació.

    ·         Aprovació de la llicència d’obres majors, al carrer Can Calella, núm. 18. Aprovació per unanimitat.

    ·         Aprovació de la modificació de la llicència d’obres majors, al carrer Milans del Bosch, núm. 15.Aprovació per unanimitat.

    ·         Aprovació del conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Maresme i l’Ajuntament de Sant Vicenç, per al finançament de servei de transport adaptat i/o assistit per l’any 2021. Aprovació per unanimitat.

    ·         Aprovació de l’annex 4 del conveni de col·laboració en matèria de controls d’alcoholèmia amb aportació d’etilòmetre. Aprovació per unanimitat.

    Durant la sessió també es va aprovar per unanimitat les actes de Junta de Govern Local celebrada el 14 de setembre de 2021 i es va donar compte de la relació d'anuncis i edictes oficials publicats des de la darrera sessió.

    Tanmateix, no va haver-hi precs ni preguntes. 

     

     

     

     

     




OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.10.2021

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^