X
Ajuts per pagar el lloguer per a persones de 35 anys o menys
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
ANY 2019
Acords Junta de Govern Local del dia 10 de setembre de 2019
 • El passat dimarts 10 de setembre es va celebrar una sessió de la Junta de Govern Local a l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt on van assistir tots els membres del govern.

  Durant la sessió es va arribar als següents acords:

  ·         Aprovació de la Constitució de la Junta de Govern Local. Aprovat per unanimitat. 

  ·         Aprovació de la resolució del recurs de reposició interposat pel representant del grup municipal de Junts per Sant Vicenç de Montalt contra l’acord de creació del Consell Assessor del Govern.  Aprovat per unanimitat traslladar aquest punt al Ple per la seva corporació.

  ·         Aprovació de la modificació de la plantilla i relació de llocs de treball (setembre 2019). Aprovat per unanimitat traslladar aquest punt al Ple per la seva aprovació.

  ·         Aprovació de les festes locals any 2020. Aprovat per unanimitat traslladar aquest punt al Ple per la seva aprovació.

  ·         Aprovació per a la desafectació bé demanial de la Brigada Municipal. Aprovat per unanimitat.

  ·         Aprovació de la reclamació patrimonial pels danys causats als vidres de la finca del carrer Joan Maragall, 15. Aprovat per unanimitat.

  ·         Aprovació de la reclamació patrimonial dels danys causat als vidres de l’habitatge del carrer Joan Maragall, 11. Aprovat per unanimitat.

  ·         Aprovació per la desestimació de l’ajut de neteja i poda d’un pi al carrer Carles Buhigas, 5. Aprovat per unanimitat.

   Durant la es va donar compte de la relació d'anuncis i edictes oficials publicats des de la darrera sessió.

   Tanmateix, no va haver-hi precs ni preguntes.  
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 11.09.2019

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^