X
Ajuts per pagar el lloguer per a persones de 35 anys o menys
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
ANY 2020
Acords Junta de Govern Local del dia 15 d'octubre de 2020
 • El passat dijous 15 d’octubre es va celebrar una sessió de la Junta de Govern Local a l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt on van assistir tots els membres del govern.

  Durant la sessió es va arribar als següents acords:

  ·         Aprovació de la modificació de les ordenances fiscals de l’any 2021. Aprovat per unanimitat traslladar aquest punt al Ple per a la seva aprovació.

  ·         Aprovació de la modificació de preus públics de l’any 2021. Aprovat per unanimitat traslladar aquest punt al Ple per a la seva aprovació.

  ·         Aprovació de pròrroga d’una excedència voluntària al treballador M.R.C. Aprovat per unanimitat.

  ·         Aprovació de concessió de flexibilitat horària sobre l’horari habitual de treball al treballador V.G.M. Aprovat per unanimitat

  ·         Assumptes de tràmit:

  o    Aprovació de la subsanació material d’errors detectats en el conveni entre l’ Ajuntament de Sant Vicenç i el Consell Comarcal del Maresme per al finançament del servei de transport adaptat i/o assistit per l’any 2020. Aprovat per unanimitat.

  Durant la sessió també es va aprovar per unanimitat les actes de Junta de Govern Local celebrada el 1 d’octubre de 2020 i es va donar compte de la relació d'anuncis i edictes oficials publicats des de la darrera sessió.

  Tanmateix, no va haver-hi precs ni preguntes.

   
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 16.10.2020

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^