www.svmontalt.cat
  • El passat dimecres 19 de febrer es va celebrar una sessió de la Junta de Govern Local a l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt on van assistir tots els membres del govern.

    Durant la sessió es va arribar als següents acords:

    ·         Aprovació del conveni entre l’Ajuntament de Caldes d’Estrac i l’Ajuntament de Sant Vicenç, en matèria d’estacionament de vehicles motor. Aprovat per unanimitat. 

    ·         Aprovació del conveni entre l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, en matèria d’estacionament de vehicles a motor. Aprovat per unanimitat.

    ·         Aprovació del conveni entre el Consell Comarcal del Maresme i l’ Ajuntament, per a la prestació als Serveis Socials Bàsics en l’atenció de la dependència 2020-2023 . Aprovat per unanimitat.

    ·         Aprovació del conveni de col·laboració entre l’Administració de la Generalitat i l’ Ajuntament de Sant Vicenç en relació projecte de servei comunitari. Aprovat per unanimitat.

    ·         Aprovació de la cessió d’ús a l’Associació excursionista Montaltrek de material de la Fundació Antoni Sors. Aprovat per unanimitat.

    Durant la sessió també es va aprovar per unanimitat les actes de Junta de Govern Local celebrada el 6 de febrer de 2020 i es va donar compte de la relació d'anuncis i edictes oficials publicats des de la darrera sessió.

    Tanmateix, no va haver-hi precs ni preguntes.




Publicat el 20.02.2020