X
Ajuts per pagar el lloguer per a persones de 35 anys o menys
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
ANY 2019
Acords Junta de Govern Local del dia 21 de març de 2019
 • El passat dijous 21 de març es va celebrar una sessió de la Junta de Govern Local a l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt on van assistir tots els membres del govern.

  Durant la sessió es va arribar als següents acords:

  ·         Aprovació del canvi de matricula per l’estacionament per mobilitat reduïda al C/. Mossèn Jacint Verdaguer, 10. Aprovat per unanimitat.

  ·         Aprovació de la concessió d’una bestreta.  Aprovat per unanimitat.

  ·         Aprovació del Conveni Col·laboració amb KOMM MIT INTERNATIONAL per l’ús del camp de futbol. Aprovat per unanimitat.

  ·         Aprovació del Conveni de Col·laboració entre l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i l’ Associació de donants de Sang del Maresme. Aprovat per unanimitat.

  ·         Aprovació de la modificació de la retribució del Sr. Alcalde ( dedicació exclusiva ). Aprovat per unanimitat traslladar aquest punt al Ple per a la seva aprovació.

  ·         Modificació de l’ordenança fiscal núm. 19 i l’ordenança general número 62. Aprovat per unanimitat traslladar aquest punt al Ple per a la seva aprovació.

  ·         Assumptes de tràmit:

  Aprovació del Fons de Prestació per a la Conservació de la Infraestructura de Prevenció d’ Incendis Forestals ( PPI ). Aprovat per unanimitat.


  Durant la sessió també es va aprovar per unanimitat les actes de Junta de Govern Local celebrada el 7 de març de 2019 i es va donar compte de la relació d'anuncis i edictes oficials publicats des de la darrera sessió.

  Tanmateix, no va haver-hi precs ni preguntes.
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 22.03.2019

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^