www.svmontalt.cat
  • El passat dijous 21 de març es va celebrar una sessió de la Junta de Govern Local a l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt on van assistir tots els membres del govern.

    Durant la sessió es va arribar als següents acords:

    ·         Aprovació del canvi de matricula per l’estacionament per mobilitat reduïda al C/. Mossèn Jacint Verdaguer, 10. Aprovat per unanimitat.

    ·         Aprovació de la concessió d’una bestreta.  Aprovat per unanimitat.

    ·         Aprovació del Conveni Col·laboració amb KOMM MIT INTERNATIONAL per l’ús del camp de futbol. Aprovat per unanimitat.

    ·         Aprovació del Conveni de Col·laboració entre l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i l’ Associació de donants de Sang del Maresme. Aprovat per unanimitat.

    ·         Aprovació de la modificació de la retribució del Sr. Alcalde ( dedicació exclusiva ). Aprovat per unanimitat traslladar aquest punt al Ple per a la seva aprovació.

    ·         Modificació de l’ordenança fiscal núm. 19 i l’ordenança general número 62. Aprovat per unanimitat traslladar aquest punt al Ple per a la seva aprovació.

    ·         Assumptes de tràmit:

    Aprovació del Fons de Prestació per a la Conservació de la Infraestructura de Prevenció d’ Incendis Forestals ( PPI ). Aprovat per unanimitat.


    Durant la sessió també es va aprovar per unanimitat les actes de Junta de Govern Local celebrada el 7 de març de 2019 i es va donar compte de la relació d'anuncis i edictes oficials publicats des de la darrera sessió.

    Tanmateix, no va haver-hi precs ni preguntes.




Publicat el 22.03.2019