X
Ajuts per pagar el lloguer per a persones de 35 anys o menys
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
ANY 2021
Acords Junta de Govern Local del dia 22 d´abril de 2021
 • El passat dimecres 22 d’abril es va celebrar una sessió de la Junta de Govern Local a l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt on van assistir tots els membres del govern.

  Durant la sessió es va arribar als següents acords:

  ·         Aprovació del conveni entre l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, en matèria d’estacionament de vehicles a motor. Aprovació per unanimitat.

  ·         Aprovació del conveni entre l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, en matèria d’estacionament de vehicles a motor. Aprovació per unanimitat.

  ·         Aprovació del desistiment de la reclamació patrimonial, per danys en el vinil del local situat al carrer Montseny, núm.1 porta 4. Aprovació per unanimitat.

  ·         Aprovació de la reclamació patrimonial per danys en tanca finca Can Marial. Aprovació per unanimitat.

  ·         Aprovació del Fons de prestació del catàleg 2021-2023 de la Xarxa de Governs Locals 2021. Aprovació per unanimitat.

  ·         Assumptes de tràmit:

  o    Aprovació de la subvenció del Departament de Cultura de la Generalitat per a l’elaboració o millora d’instruments de fons del patrimoni documental de Catalunya, anomenat elaboració del catàleg de llicències d’obres. Aprovació per unanimitat.

  Durant la sessió també es va aprovar per unanimitat les actes de Junta de Govern Local celebrada el 7 d’abril de 2021 i es va donar compte de la relació d'anuncis i edictes oficials publicats des de la darrera sessió.

  Tanmateix, no va haver-hi precs ni preguntes. 
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 23.04.2021

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^