X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article Junts X SVM - Febrer
  • Podem dir amb seguretat que la Festa Major d’Hivern està sent un èxit (en el moment d’escriure aquest article, encara no s’ha acabat!). El gran nombre d’activitats, d’una immensa varietat i qualitat i pensades per a tots els públics, han comptat amb una gran participació i demostren les ganes de gaudi que tenim tots i totes després dels temps difícils que hem viscut darrerament.

    Una prova n’és la cercavila dels gegants, organitzada per la Colla de Geganters, i el torneig de futbolí de l’Associació de Gent Gran Els Xurravins. També ha sigut un èxit la projecció d’un curtmetratge apadrinat per Ada Parellada, amb la participació de cares conegudes del nostre municipi i amb el Carquinyoli del Montalt com a protagonista, que ha tornat per a quedar-se després d’uns anys a l’oblit.

    Els més menuts han pogut gaudir, entre d’altres, d’un espectacle de tribut a El rei lleó on música i colors han captivat els assistents. L’Orfeó Parroquial El Delme ha fet una gran actuació en la tradicional Missa Solemne en honor de sant Vicenç, seguida del vermut popular i la ballada de sardanes a la plaça del Poble, que feia goig amb tanta gent!

    Moltes gràcies a tothom, participants i organitzadors!

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.02.2023

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^