X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article Junts X SVM - Març
  • Es nota que som a prop de les eleccions municipals, en què qualsevol acció de govern és susceptible de crítica per part de l’oposició, per molt bona que sigui.

    En tenim un bon exemple amb l’actuació iniciada fa uns dies de l’arranjament del llac del parc dels Germans Gabrielistes. Aquest s’està buidant per a poder-ne netejar el fons i reparar-ne possibles desperfectes, abans d’omplir-lo de nou amb l’aigua de mina. Tants anys sense fer-hi res (l’estat en el qual es trobava no és cosa de mesos) i ara resulta que ens critiquen!

    Estem impacients per saber què diran amb la qüestió de la compra del Delme. Perquè sí, santvicentins i santvicentines, us informem que, gràcies a les bones accions d’aquest govern, recuperem un dels edificis més emblemàtics del nostre municipi. On hi trobaran el problema?

    Us informem que tampoc hi ha arguments econòmics per a parlar malament de la gestió duta a terme, ja que hem tancat l’any amb un romanent de més de cinc milions d’euros. Qui deia que ens havíem gastat tot l’estalvi?

    Si les crítiques que rebem són basades en relats falsos o descontextualitzant els fets, vol dir que, sense alçar la veu, estem fent una bona feina. Continuem treballant!



OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.03.2023

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^