X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article ERC - Febrer 2023
  • Per fi, hem pogut celebrar, després de dos anys de pandèmia, una festa major com les que ens agraden. Hi hem prioritzat espectacles de qualitat com el de tribut a El rei lleó —en què vam haver de duplicar l’actuació per la gran demanda—, el de Gòspel Viu i el de l’esperada Orquestra Selvatana. Intentant abraçar diferents estils musicals, ha vingut Lo Pau de Pons a fer-nos riure i ballar una bona estona i el cor Amaril·li per als més lírics. Ara se’ns presenta el repte de continuar fent activitats la resta de l’any amb un pressupost ajustat.

    Molt contents de la col·laboració ciutadana en la recuperació del Carquinyoli, una idea que va sorgir des de la Regidoria de Turisme, quan buscàvem un producte propi que ens fes únics, diferents. Ara ja el tenim, només ens queda la tasca de fer-ne difusió arreu i d’arrelament a les llars i en tot el teixit comercial del municipi. Que no marxi ningú de Sant Vicenç sense tastar-hi el Carquinyoli del Montalt!!!

    Carnestoltes és diversió, és rauxa, és imaginació. Aquesta vegada hem publicat les bases del concurs de disfresses amb més antelació perquè us pugueu plantejar participar-hi (i optar a premi) amb més temps. Us hi heu apuntat ? Encara hi sou a temps. Ens agradaria molt veure-us a la rua!!!

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.02.2023

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^