X
L'ús de mascareta és obligatori
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç se suma a la iniciativa ‘Nadal inclusiu´

Nadal inclusiu


L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt participa a la campanya ‘Nadal inclusiu’ que ha engegat Mamas·le, amb l’objectiu que tots els infants puguin gaudir de les activitats relacionades amb aquestes festes i que, en cas de tenir alguna diversitat funcional, sigui l'entorn i la comunitat la que s'adapti per poder ajudar-los, sobretot en l’accessibilitat a les activitats.

En aquest sentit, en esdeveniments com el Tió, a la plaça del Poble, el Campament Reial, al parc dels Germans Gabrielistes, i al lliurament de la carta als Reis, a la plaça de l’Església, hi haurà un punt d’atenció on s’hauran de dirigir les persones amb diversitat funcional (algun tipus de trastorn neurològic o dificultat motora, autisme, ceguesa...) perquè els responsables li obrin un accés directe a l’activitat.

Aquest accés ràpid s'obrirà a aquelles persones amb la targeta acreditativa de la seva discapacitat i a la seva família. Per tot això es prega que tothom sigui conscient de les dificultats que aquestes famílies afronten dia rere dia i que, durant les festes, se'ls intenti posar tot una mica més fàcil. La idea és que tots i totes puguem gaudir d’unes bones festes amb una correcta convivència.Campanya Nadal inclusiu

Campanya Nadal inclusiu

Fitxer: campanya_nadal_inclusiu.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 146,13 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 19.12.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^