X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La solidaritat dels santvicentins i santvicentines: MAC Digital Printers dona mascaretes de protecció


Aquesta iniciativa se suma a la de moltes altres empreses, entitats i persones,  molt humanes  que fan que cada dia més sigui un dia menys perquè tot això acabi.

Mascaretes

MAC Digital Printers, l'empresa de la santvicentina Merche Muñoz, s’ha vist afectada com tantes d’altres per la crisis de la COVID-19, però ha vist una oportunitat d’ajudar i ho han fet amb l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.


Així doncs, davant la falta de material sanitari van decidir que una bona acció podia ser desenvolupar una mascareta ideada com una pantalla de protecció pel personal que està realitzant treballs essencials, així que han donat una quantitat important de mascaretes.


Com que és una empresa dedicada al disseny i la impressió digital han desenvolupat aquesta pantalla de protecció amb les característiques més típiques de la seva empresa: senzillesa i funcionalitat.


Les mascaretes van destinades al personal de Serveis socials, de la Policia Local i de les residències per a la gent gran. També s’han fet arribar a les policies locals d’altres municipis.


Situacions com aquestes fan més evident que mai la part més humana de les empreses: darrere de moltes elles hi ha persones que volen construir un món millor i més solidari.




Mascaretes

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.04.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^