X
Campanya comercial 2021
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Història de l'escola

Escola bressol Els Garrofers


L'actual Escola Bressol va ser constituïda en els seus inicis,  per un grup de famílies, atenent-se a les seves necessitats. Més tard va passar a dependre directament de l'Ajuntament com a llar d’infants Sant Jordi, amb infants des dels 18 mesos fins els tres anys. Estava situada al carrer de les Escoles s/n, compartint l’edifici amb el segon cicle d’educació infantil del CEIP Sant Jordi. Això va ser fins el curs 98-99.

Degut al creixement del nombre d'habitants i per la demanda de part de les famílies d'avançar l'edat d'ingrés dels infants al centre, es va construir un nou edifici. L'actual Escola Bressol Municipal Els Garrofers va ser inaugurada el 5 de juny de 1999, i va entrar en funcionament el curs 99-00, amb la continuïtat de la direcció, portada a terme per Gemma Llongarriu Rodríguez.

Durant els següents set anys, l'escola bressol va ser ampliada any rere anys a causa del creixement demogràfic que hi va haver al municipi amb la construcció de l'autopista i l'increment de la natalitat. La bressol va passar de tenir quatre estances a tenir-ne vuit, inaugurant un espai de psicomotricitat i renovant altres espais.

Al llarg del temps i fins l'actualitat, les estances i els espais s'han anat adequant en equilibri a l'índex de natalitat i als nous canvis pedagògics, com l'espai de les arts, l'espai de manipulació i experimentació i l'espai de llum i color.

A partir del curs 2019-20  l'escola bressol passa a ser dirigida per Esther Brunet Ezquerro.

OAC DE L'AJUNTAMENT
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^