X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Teniu fills o filles, estudiants de primària, ESO o  batxillerat, que necessitin suport per seguir amb l'activitat acadèmica?


Crida ciutadana per trobar famílies amb infants i adolescentes que necessitin suport per continuar amb els seus estudis en temps de Covid-19.

Cessió ordenadors a les escoles


L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt fa una crida ciutadana a les famílies del municipi amb fills i filles que estiguin cursant primària, ESO o batxillerat i tinguin dificultats per continuar amb l’activitat acadèmica a causa del tancament de les aules i el confinament provocat per la Covid-19.

Les regidories d’Ensenyament i Joventut, a través del projecte solidari ‘Voluntaris per l’educació’, sorgit de l’entitat Jovent 3 Viles, ofereix un servei d’acompanyament educatiu que té per objectiu atendre les necessitats de suport acadèmic i resoldre dubtes tecnològics d’aquells infants i adolescents amb dificultats per disposar d'un acompanyament extraescolar per part de la família (dificultats per conciliar la vida laboral i la vida familiar, famílies nombroses, etc.)

Si voleu accedir a aquest nou servei pels vostres fills/es, empleneu aquest FORMULARI i us posarem en contacte amb els voluntaris que participen en el projecte.

La coordinació del personal voluntari es farà a través del tècnic de la Regidoria de Joventut.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 04.06.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^