C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
El curs tracta com prevenir la seva transmissió en establiments minoristes d'alimentació i de restauració. Es farà on line i va destinat a manipuladors d'aliments que treballin en establiments del municipi.
El coronavirus SARS-CoV-2: Com prevenir la seva transmissió en establiments minoristes d´alimentació i de restauració
Aquesta formació gratuïta té per objectiu donar indicacions als manipuladors d'aliments sobre pràctiques de manipulació, mesures d'higiene, salut i protecció i de distanciament físic per garantir la seguretat dels aliments, la salut del personal i la dels clients en un context de pandèmia pel coronavirus SARS-CoV-2.
El curs consta d'una sola sessió, podeu escollir l'horari que més us convingui per inscriure-us:
Sessions:
Davant la situació actual originada per la pandèmia del virus SARS-CoV-2, el sector minorista d'alimentació i de restauració ha de fer front a un nou repte amb molts dubtes. Si bé no hi ha evidència que els aliments siguin una font o via probable de transmissió d'aquest virus és més important que mai que els establiments alimentaris extremin les precaucions i reforcin les mesures higièniques i unes pràctiques de manipulació correctes i apliquin noves mesures de distanciament físic per prevenir el contagi de la COVID-19 entre persones.
Modalitat:
Formació en línia promoguda per la Diputació de Barcelona. Es basa en una presentació PowerPoint, amb temps per a preguntes al final de les exposicions en directe per part dels participants o a través del xat de la plataforma en línia (ZOOM) i contestades al final de l'exposició per part dels ponents.
Destinataris: Manipuladors d'aliments que treballin en establiments alimentaris del municipi.
Durada: 90 minuts
Continguts:
Inscripcions: Si hi esteu interessats/des, feu arribar a aquest mail mvillagrasa
Curs seguretat alimentària-Covid 19 Fitxer: CURS_SEGURETAT_ALIMENTARIA_I_COVID.pdf Format: Acrobat-PDF |
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt