www.svmontalt.cat

Positius Covid_22_07_2020


Segons les darreres informacions publicades pel Departament de Salut, des de l'inici de la pandèmia, Sant Vicenç de Montalt acumula 28 persones diagnosticades amb la Covid-19 i  341 casos possibles d'infecció. Aquestes dades recullen els pacients que han estat diagnosticats I, alhora, s'ha pogut identificar la seva zona de residència.

En la darrera setmana no s’ha registrat cap nou positiu però s’han incrementat els casos sospitosos, que han passat de 313 a 341.

En quant a les dues residències per a la gent gran del municipi, no registren cap positiu. Pel que fa a les visites de familiars, a la Vora Balís s’han interromput i es realitzen mitjançant videotrucades, i a la Xanel les trobades tenen lloc al jardí.


REBROTS DE CONTAGIS

Els rebrots han obligat a prendre mesures restrictives a Barcelona i els municipis de la primera corona metropolitana. Les mesures que ha pres la Generalitat indiquen que cal reduir al mínim l’activitat social perquè és on s’estan produint més contagis.

A Sant Vicenç no ens afecten les mesures dictades per la Generalitat de Catalunya però, en tot cas, us recordem que cal extremar les mesures de seguretat sanitàries: rentar-se les mans sovint, mantenir les distàncies de seguretat i fer ús de la mascareta (que tapi el nas i la boca).

També us demanem que no us relaxeu i seguiu –com heu fet fins ara- aplicant totes les mesures de seguretat i higiene.

És responsabilitat de tots i totes evitar un rebrot de contagis. Protegim-nos. Cuidem-nos!

Publicat el 22.07.2020