X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Evolució del coronavirus a Sant Vicenç de Montalt - 13/08/2020

Evolució covid 12-08-2020


La darrera setmana s'ha registrat 1 cas positiu a Sant Vicenç de Montalt i eleva a 36 el nombre de casos acumulats des de l'inici de la pandèmia. D'altra banda, en les últimes dues setmanes s'han comptabilitzat 72 noves persones sospitoses, arribant fins a un total de 431 acumulades, dades a l’alça comparades amb les dels darrers 15 dies. Pel que fa a tota l'Àrea Bàsica de Salut (Sant Andreu de Llavaneres-Sant Vicenç de Montalt-Caldes d'Estrac), els positius acumulats són 166 i els sospitosos acumulats 1.411.


Tot i que l'índex de risc de rebrots és molt baix, cal extremar les precaucions perquè en els propers dies no apareguin nous casos.


Evolució risc de rebrot


Nou visor de dades per municipi

Amb l'objectiu de conèixer l'evolució i l'impacte de la pandèmia en l'àmbit local, necessari per a la presa de decisions dirigides a protegir la salut de la població, l'Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar de la Diputació de Barcelona ha creat el visor de dades municipals de la pandèmia Casos COVID-19 per municipi.

Aquest visor de dades interactiu, que s'actualitza diàriament, mostra les dades de la COVID-19 dels municipis majors de 200 habitants de la demarcació de Barcelona (extretes del Portal de dades obertes de la Generalitat de Catalunya), a través de gràfics d'elaboració pròpia, amb la voluntat de presentar-les de manera més visual, àgil i entenedora.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 12.08.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^