Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Ajuts extraordinaris per al manteniment de l'ocupació per a microempreses i autònoms/es
Les sol·licituds es poden presentar fins el 30 de setembre

El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) manté oberta una nova convocatòria d'ajuts extraordinaris per al manteniment de l'ocupació en microempreses i persones treballadores autònomes.

L’objectiu d’aquesta línia d'ajuts extraordinaris és el manteniment de l’ocupació en microempreses i persones treballadores autònomes que tinguin fins a 10 persones treballadores a la seva plantilla i que hagin vist suspesa la seva activitat per raó de la declaració de l’estat d’alarma. Els beneficiaris hauran de garantir el manteniment del 100% de la plantilla que tenien en el moment en què es va declarar l’estat d’alarma i, com a mínim, durant els dotze mesos següents a l’atorgament de l’ajut.

L’import de la subvenció és un mòdul econòmic de 4.369,05 euros per persona treballadora de plantilla, per un màxim de tres unitats de mòdul (màxim 3 treballadors/es).

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 30 de setembre de 2020 i el procediment de concessió d’aquests ajuts és el de concurrència no competitiva, és a dir, les sol•licituds s’instruiran per ordre de presentació i fins a l’exhauriment del pressupost.

Més informació i presentació de sol•licituds en aquest ENLLAÇ

Aquesta línia d’ajuts està cofinançada en un 50% pel Fons Social Europeu.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.09.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^