X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Evolució del coronavirus a Sant Vicenç de Montalt - 21/08/2020

Evolució covid 21-08-2020


Des del passat 12 d’agost s’han registrat 5 nous casos positius al municipi i s’eleva a 41 el nombre de casos acumulats des de l’inici de la pandèmia.

D’altra banda, en els últims 10 dies s’han comptabilitzat 44 noves persones sospitoses, arribant a un total de 475 acumulades.

Tot i que seguim amb l’índex de risc de rebrot molt baix, cal continuar extremant les precaucions perquè en els propers dies no apareguin nous casos.

L’ús de la mascareta evita contagis i frena nous brots! Porta-la ben posada, ni abaixada sota el nas, ni al coll, ni al colze... I recorda:

  • Respecta la distància social.
  • Fes una higiene de mans freqüen



Evolució covid 21-08-2020




Nou visor de dades per municipi

Amb l'objectiu de conèixer l'evolució i l'impacte de la pandèmia en l'àmbit local, necessari per a la presa de decisions dirigides a protegir la salut de la població, l'Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar de la Diputació de Barcelona ha creat el visor de dades municipals de la pandèmia Casos COVID-19 per municipi.

Aquest visor de dades interactiu, que s'actualitza diàriament, mostra les dades de la COVID-19 dels municipis majors de 200 habitants de la demarcació de Barcelona (extretes del Portal de dades obertes de la Generalitat de Catalunya), a través de gràfics d'elaboració pròpia, amb la voluntat de presentar-les de manera més visual, àgil i entenedora.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 21.08.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^